
Ενισχύστε «Το χαμόγελο του παιδιού»
Αθήνα: Φθινοπωρινό παζάρι διοργανώνει «Το χαμόγελο του παιδιού», για την ενίσχυση των σκοπών του.
Αθήνα: Φθινοπωρινό παζάρι διοργανώνει «Το χαμόγελο του παιδιού», για την ενίσχυση των σκοπών του.
Διατίθενται σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου, καθώς και μεγάλη ποικιλία αντικειμένων οικιακής χρήσης.
Στην Αθήνα, το παζάρι θα λειτουργήσει από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, από 6 μέχρι 18 του μηνός.
Ακόμα, σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου θα διατίθενται από 6 έως 18 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι και τον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.
Εξάλλου, συνεχίζεται η δράση του Συλλόγου, «Στήριξη παιδιών με προβλήματα διαβίωσης».
Το Χαμόγελο του παιδιού απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη εκατοντάδων παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Ετσι, ο Σύλλογος συγκεντρώνει ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα, λάδι, αλάτι, ζάχαρη, αλεύρι, χαρτικά είδη, χλωρίνη, καθαριστικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Εχουν οριστεί χώροι συγκέντρωσης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο, στο τηλ. 2103306140.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση
- Θεσσαλονίκη: Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε πεζοδρόμιο – Συνελήφθησαν οι γονείς
- Τα επόμενα βήματα της Μαρίας Καρυστιανού – Το πρόγραμμα, ο «πρωινός καφές» και ο «τσάρος της οικονομίας
- Τσουκαλάς για Μητσοτάκη: Δεν ενδιαφέρεται για κοινωνική συνοχή – Όποτε δυσκολεύεται σύρεται στις θεσεις του ΠΑΣΟΚ
- Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: «Παλιά πουλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
- ΑΑΔΕ: Νέοι εκτεταμένοι έλεγχοι για τα νέα κόλπα στη φοροδιαφυγή
