Δύο νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ινδονησία
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπουνγκ στη Σουμάτρα της Ινδονησίας, που σημειώθηκε την Κυριακή και οδήγησε περισσότερους από 21.000 πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ στη Σουμάτρα της Ινδονησίας, που σημειώθηκε την Κυριακή και οδήγησε περισσότερους από 21.000 πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Σύμφωνα με το CΝΝ, οι δύο νεκροί εντοπίστηκαν τη Δευτέρα και ο θάνατός τους οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο και σε επιπλοκή από τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Ο εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Καταστροφών δήλωσε ότι έχουν μοιραστεί τρόφιμα και αντιασφυξιογόνες μάσκες σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Το ηφαίστειο παρέμενε ανενεργό από το 1.600 και εξερράγη ξανά τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο καπνός και οι στάχτες ξεπέρασαν τα 2.000 μέτρα.
Πολλές εσωτερικές πτήσεις από και προς την ζώνη της έκρηξης ακυρώθηκαν την Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπενίτεθ άλλα δήλωσε και άλλα εννοούσε
- Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: «Πάρτι» των Reds στο Στάμφορντ Μπριτζ!
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παρατείνεται για την Πάτμο
- Σέρρες: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 11 κρατούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς στις φυλακές Νιγρίτας
- Γκέοργκ Μπάζελιτς: Ο ζωγράφος που ανέτρεψε την εικόνα της μεταπολεμικής Γερμανίας
- Το Kollines Sound Festival είναι πλέον γεγονός

