
Την πιθανότητα ένστασης κατά του αγώνα με την Κέρκυρα εξετάζει η ΑΕΚ
Ένσταση σκέφτεται να υποβάλει η ΑΕΚ, με αφορμή την συμμετοχή του Τάσου Βενέτη, στον αγώνα με την Κέρκυρα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «Ένωσης», ο παίκτης της Κέρκυρας είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα σε φιλικό της ομάδας με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ.
Ένσταση σκέφτεται να υποβάλει η ΑΕΚ, με αφορμή την συμμετοχή του Τάσου Βενέτη, στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «Ένωσης», ο παίκτης της Κέρκυρας είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα σε φιλικό της ομάδας με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ.
Η αποβολή του Βενέτη δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνος του φιλικού, με την συναίνεση του Παναιτωλικού, ωστόσο οι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή του βίντεο με την επίμαχη φάση και σε περίπτωση που αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ένσταση, θα βασιστούν στο βίντεο του αγώνα.
www.sport.gr
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας
- Κέιτ Μπλάνσετ: Έτοιμη να υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε βιογραφική ταινία



