
Θέλει το πρωτάθλημα ο Μέλμπεργκ, ανακοίνωσε Παπάζογλου η ΠΑΕ
Να πάρει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό έχει ως στόχο ο Όλοφ Μέλμπεργκ, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Αftonbladet». «Ο σύλλογος και ειδικά οι οπαδοί με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Αν και δεν κερδίσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα, νιώθω πως με εκτιμάνε πολύ», τόνισε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός. Ανακοινώθηκε η απόκτηση και ο δανεισμός του Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό.
Να πάρει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό έχει ως στόχο ο Όλοφ Μέλμπεργκ, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Αftonbladet».
«Ο σύλλογος και ειδικά οι οπαδοί με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Αν και δεν κερδίσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα, νιώθω πως με εκτιμάνε πολύ», τόνισε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός.
Για την περυσινή σεζόν, σχολίασε: «Δεν πήραμε τον τίτλο αλλά κερδίσαμε και τα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φτάσαμε στους ’16’ του Champions League. Αυτό μας έσωσε κάπως την χρονιά».
Στη συνέχεια δήλωσε διψασμένος να γευτεί την χαρά ενός πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό: «Εάν είχα έμμονη ιδέα το πρωτάθλημα δεν θα έμενα στην Αστον Βίλα για επτά χρόνια. Ακόμα κι έτσι πέρασε υπέροχα εκεί. Θα πήγαινα σε μια κορυφαία ομάδα μικρού πρωταθλήματος. Βέβαια τώρα που είμαι στον Ολυμπιακό στοχεύω στον τίτλο».
Καταλήγοντας, ο Μέλμπεργκ αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές προπονητών στους «ερυθρόλευκους»: «Πλέον στον έναν χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα έχουμε αλλάξει πέντε προπονητές. Στην αρχή, ο Κετσμπάγια με έφερε στην ομάδα και επί ημερών του δεν δεχτήκαμε γκολ σε επίσημο ματς ενώ μας οδήγησε και στους ομίλους του Champions League. Όμως μετά το 0-0 με την Καβάλα στην έδρα μας απολύθηκε».
Ανακοινώθηκε ο Παπάζογλου
Ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του από τον Πανσερραϊκό, στον οποίο θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ως δανεικός. Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Πανσερραϊκού ως δανεικός για ένα χρόνο».
Παράλληλα, ακόμα ένας «ερυθρόλευκος» δεν θα παραμείνει στο φετινό ρόστερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Βαλεριάνο, που παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Θρασύβουλο.
Η ανακοίνωση των Πειραιωτών: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βαλεριάνου στην Π.Α.Ε. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης; Η αινιγματική μαντινάδα από τα Σφακιά
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών



