
Σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με εκπροσώπους των αγροτών
Ευρεία σύσκεψη, ενόψει της ΔΕΘ, συγκαλεί τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος και Οικονομίας. Από την πλευρά του αγροτικού κόσμου θα συμμετέχουν η ΠΑΣΕΓΕΣ, η ΓΕΣΑΣΕ και η ΣΥΔΑΣΕ.
Ευρεία σύσκεψη, ενόψει της ΔΕΘ, συγκαλεί τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.
Στη σύσκεψη από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος και Οικονομίας.
Ειδικότερα εκτός της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή, θα λάβουν μέρος ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός.
Από την πλευρά του αγροτικού κόσμου θα συμμετέχουν η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), η Γενική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος (ΓΕΣΑΣΕ) και η Συνομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας (ΣΥΔΑΣΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]


