
Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας
Ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό και της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ, πραγματοποιείται προπαρασκευαστική-ενημερωτική συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας, Στην συνάντηση η ΓΣΕΕ θα θέσει -όπως τόνιζει- όλο το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων των εργαζομένων όπως διαμορφώνονται σήμερα «κάτω από τις, αντεργατικές και σκληρές συνθήκες του μνημονίου».
Ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό και της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ, πραγματοποιείται προπαρασκευαστική-ενημερωτική συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο και Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιείται στο υπουργείο Οικονομικών, η ΓΣΕΕ -οπως τονίζει στην ανακοίνωσή της- θα θέσει όλο το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων των εργαζομένων «όπως διαμορφώνονται σήμερα κάτω από τις, αντεργατικές και σκληρές συνθήκες του μνημονίου των δανειστών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρχονται τα νέα τιμολόγια ρεύματος – Σε σταθερή άνοδο τα μπλε
- Πες μου τι θέλεις να σου πω ποια άσκηση σου ταιριάζει
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με 39αρια – Πού θα βρέξει
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Θέατρο Στοά: Τι θα δούμε τη χειμερινή σεζόν στην 56η χρονιά λειτουργίας
- Αποζημίωση για υπερκόπωση

