
Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας
Ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό και της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ, πραγματοποιείται προπαρασκευαστική-ενημερωτική συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας, Στην συνάντηση η ΓΣΕΕ θα θέσει -όπως τόνιζει- όλο το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων των εργαζομένων όπως διαμορφώνονται σήμερα «κάτω από τις, αντεργατικές και σκληρές συνθήκες του μνημονίου».
Ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό και της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ, πραγματοποιείται προπαρασκευαστική-ενημερωτική συνάντηση της ΓΣΕΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο και Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιείται στο υπουργείο Οικονομικών, η ΓΣΕΕ -οπως τονίζει στην ανακοίνωσή της- θα θέσει όλο το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων των εργαζομένων «όπως διαμορφώνονται σήμερα κάτω από τις, αντεργατικές και σκληρές συνθήκες του μνημονίου των δανειστών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λίβανος επιβεβαιώνει την συμφωνία παύσης των επιθέσεων της Χεζμπολάχ
- Τραυλού: H ναυτιλία είναι η αόρατη εγγυήτρια δύναμη της καθημερινής μας διαβίωσης
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Βρήκαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Παλαιόχωρα
- Οι πρώην κολλητές της Τέιλορ Σουίφτ που έφαγαν «πόρτα» από τον γάμο της
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο