Σε ικανοποιητικά επίπεδα η αύξηση εσόδων τον Αύγουστο, λέει το υπουργείο Οικονομικών
Σε ικανοποιητικά επίπεδα σε σχέση με τους στόχους που προβλέπει ο προϋπολογισμός, κρίθηκε ότι κινείται η αύξηση των εσόδων τον Αύγουστο, σε σύσκεψη για το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.
Σε ικανοποιητικά επίπεδα σε σχέση με τους στόχους που προβλέπει ο προϋπολογισμός, κρίθηκε ότι κινείται η αύξηση των εσόδων τον Αύγουστο, σε σύσκεψη για το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τη συμμετοχή των γενικών γραμματέων του υπουργείου, εξετάστηκε η πορεία των εσόδων του προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο τα μηνύματα είναι θετικότερα από τους προηγούμενους μήνες.
Ωστόσο η υστέρηση των εσόδων συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό αγκάθι για το οικονομικό επιτελείο και μέγα θέμα παραμένει ποια μέτρα και δράσεις πρέπει να ληφθούν, ώστε ως το τέλος του χρόνου να έχουν εισπραχθεί τα έσοδα που ορίζει το Μνημόνιο και να μην υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά τον ρυθμό μείωσης του ελλείμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται

