Δύο ευχάριστα νέα έλαβε η Μαρσέιγ την Τρίτη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ και παράλληλα πήρε το ΟΚ των γιατρών για τον Λοΐκ Ρεμί που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το κόστος της μεταγραφής του Ζινιάκ από την Τουλούζ ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, αίσια εξέλιξη υπήρξε και στο πρόβλημα που προέκυψε με το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον 23χρονο Ρεμί. Ο πρώην άσος της Νις, που υπέγραψε προσφάτως 5ετές συμβόλαιο, είχε διαγνωστεί με πρόβλημα στην καρδιά, αλλά τελικά οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.