Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, αφού κατέχει τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 και τα 200 μέτρα. Από σήμερα, όμως, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του στίβου, καθώς η εταιρεία αθλητικών ειδών, με την οποία συνεργάζεται, γνωστοποίησε την επέκταση του συμβολαίου των δύο πλευρών έως το 2013. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η Puma δεν αποκαλύπτει το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο για αθλητή του στίβου εκτιμάται ότι ήταν η πενταετής συμφωνία ύψους 5.9 εκατομμυρίων ευρώ ανάμεσα στη Ρωσίδα Γελένα Ισινμπάγεβα και την κινεζική εταιρεία «Li Ning».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.