
Η Λίβερπουλ δάνεισε τον Ακουϊλάνι στη Γιουβέντους
Η πιθανότητα στην οποία αναφέρθηκε ο Ρόι Χότζσον, έγινε... βεβαιότητα καθώς η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το δανεισμό του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι στη Γιουβέντους, για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.
Η πιθανότητα στην οποία αναφέρθηκε ο Ρόι Χότζσον, έγινε… βεβαιότητα καθώς η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το δανεισμό του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι στη Γιουβέντους, για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.
Ετσι, ο Ιταλός διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις τον «τίτλο» της πιο αποτυχημένης μεταγραφής στην ιστορία των «κόκκινων», τουλάχιστον όσον αφορά τη σχέση τιμής-απόδοσης.
Πριν από έναν χρόνο δαπάνησαν 17εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Ρόμα και τη σεζόν 2009/2010 ο Ακουϊλάνι έπαιξε 18 ματς στο πρωτάθλημα, τα μισά εκ των οποίων ως αναπληρωματικός. Ο δανεισμός του στη Ρόμα θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαϊδάρι: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τη 13χρονη μαθήτρια – Τι έδειξε η αξονική τομογραφία
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Παγκόσμιος κίνδυνος πείνας από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Η απειλή μιας νέας επισιτιστικής κρίσης
- «MAGA Εκκλησία» – Ο Τραμπ, ο Πάπας και το δόγμα του «δίκαιου πολέμου»
- Η ιστορία του Yellow Book – Το περιοδικό του 19ου αιώνα που ανέδειξε τις γυναίκες συγγραφείς
- Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]



