Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αντίθεση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή που θα φορέσουν ξανά το εθνόσημο μετά το περσινό «διάλειμμα» στο Ευρωμπάσκετ.
Η επιβλητική νίκη με 101-95 επί των ΗΠΑ στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας έχει σημαδέψει την παρουσία της Εθνικής σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης