Ο Πανιώνιος απέκτησε τον Γάλλο αμυντικό Σεντρίκ Βαρό
Την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, Σεντρίκ Βαρό, για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Πανιώνιος. Ο 30άχρονος, ο οποίος παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας, αγωνιζόταν στην γαλλική Σεντ Ετιέν.
Την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, Σεντρίκ Βαρό, για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Πανιώνιος. Ο 30άχρονος, ο οποίος παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας, αγωνιζόταν στην γαλλική Σεντ Ετιέν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεντρικ Βαρό (Cedric Varrault). Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, (αμυντικός – αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας) ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνια με τον «Ιστορικό».
Who-is-Who Γεννηθείς: 30/1/1980 Γαλλία Yψος: 1,82
Προηγ. Ομάδες: 1999 έως 2007 Nice (208 συμμετοχές – 4 γκολ) 2007 έως 2010 Saint Etienne (75 συμμετοχές – 2 γκολ)».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας