
Χαρούμενος που έμεινε στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο «Λάζος»
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευτυχής για αυτή την εξέλιξη στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Με ήθελαν πολύ στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που έμεινα», τόνισε ο Λάζος.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευτυχής για αυτή την εξέλιξη στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Με ήθελαν πολύ στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που έμεινα», τόνισε ο Λάζος.
Αναλυτικά, ο διεθνής σέντερ σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα:
«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ γιατί οι άνθρωποι του έδειξαν ότι με θέλουν πολύ. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο ήθελαν πολύ να συνεργαστούμε και την επόμενη χρονιά.
»Θα πρέπει να πω ότι χαίρομαι για έναν ακόμη λόγο, γιατί θα είμαι στην πόλη μου. Επίσης θα βρίσκομαι δίπλα σε συμπαίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκα πέρυσι αλλά και στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι δείχνουν να διψάνε για επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
»Οι υποχρεώσεις τη νέα σεζόν θα είναι αυξημένες για τον ΠΑΟΚ που επιστρέφει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.
»Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς προβλήματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του


