
Επίθεση καμικάζι με έναν νεκρό στη Βόρεια Οσετία
Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε καμικάζι κοντά σε αστυνομικό φυλάκιο στη Βόρεια Οσετία.
Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε καμικάζι κοντά σε αστυνομικό φυλάκιο στη Βόρεια Οσετία.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, άγνωστος πλησίασε σε αστυνομικό φυλάκιο και πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό.
Από την έκρηξη σκοτώθηκε και ο βομβιστής καμικάζι. Μαζί με τον βομβιστή βρίσκονταν άλλοι δύο άνδρες. Ο ένας συνελήφθη, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει από το σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
- Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αραμπατζή: «Εσείς καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» – «Οφείλετε συγγνώμη»
- Κόμο – Παρί FC: Η μάχη των Hartono και Arnault απέναντι στην ποδοσφαιρική ελίτ
- Δημος Μεταμόρφωσης: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αξελού απο Σωκράτους προς την οδό Τατοΐου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες, ζημιές σε γέφυρες, δρόμους και κτίρια – Εικόνες και βίντεο
- Γαλλία: Πέντε σοροί νεογέννητων βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια σε σπίτι ζευγαριού


