
Στη Λάρισα για να «κλείσει» ο Φατί, λοξοδρόμησε ο Χέργουντ
Στη Λάρισα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ρικάρντο Φατί προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΛ. Αντιθέτως, ο Μάρλον Χέργουντ δεν ήρθε - όπως αναμενόταν - στην Ελλάδα και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει πάρει τον δρόμο προς το Μπλάκπουλ.
Ο Ρικάρντο Φατί έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο «Ελ. Βενιζέλος» από όπου και τον παρέλαβε άνθρωπος της ΑΕΛ. Το πρωί ξεκίνησε για την Λάρισα και λίγο μετά τις 15:00 έφτασε στον προορισμό του, το ξενοδοχείο Imperial, όπου και κατέλυσε, γευμάτισε, ξεκουράστηκε για λίγη ώρα και το απόγευμα ξεναγήθηκε στην πόλη, το αθλητικό κέντρο των Δένδρων, το νέο γήπεδο της λαρισινής ομάδας και συζήτησε με τον Γιάννη Παπακώστα.
Πρόκειται για μια διαδικασία την οποία ο ίδιος ο 24χρονος Γάλλος άσος έχει ζητήσει πριν βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του, δεδομένου ότι σε οικονομικό επίπεδο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό.
Κι ενώ στην περίπτωση του Φατί όλα βαίνουν καλώς, εμπλοκή παρατηρήθηκε με τον Μάρλον Χέργουντ. Μολονότι οι «βυσσινί» υποστήριζα ότι η μεταγραφή του Αγγλου στράικερ είχε σχεδόν κλείσει και την Τετάρτη αναμενόταν στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά, ο πρώην σέντερ φορ της Αστον Βίλα έχει πάρει τον δρόμο για την Μπλάκμπουλ.
Οι άνθρωποι της ΑΕΛ προσπαθούν να βρουν άκρη με την υπόθεση του Χέργουντ και βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία τις τελευταίες ώρες με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να μάθουν τι συνέβη.
www.sport.gr
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Προς νέο καθεστώς και για τις απολύσεις
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
