Μετά την φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα την Παρασκευή θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Iσπανός είναι το απόλυτο αφεντικό και θα περιμένει τις αποφάσεις του για να προχωρήσουν οι επαφές. Αποκτάει Παπάζογλου, Σουμπίνιο ο Ολυμπιακός και τους δίνει δανεικούς.
Μετά την φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα την Παρασκευή θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Iσπανός είναι το απόλυτο αφεντικό και θα περιμένει τις αποφάσεις του για να προχωρήσουν οι επαφές.
Μετά τη μικρής διάρκειας κουβέντας στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Βαλβέρδε ξαναμίλησε με τον Κοβάσεβιτς (λίγο μετά την παρουσίασή του) για παίκτες που τον ενδιαφέρουν, αλλά έχει ζητήσει προθεσμία μέχρι το φιλικό με τη Ρόμα, ώστε να έχει πιο ολοκληρωμένη γνώμη για την ομάδα.
Η εβδομάδα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη είναι κρίσιμη για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς μέσω των προπονήσεων και πολύ περισσότερο του φιλικού με τους Τζιαλορόσι, ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει σε ποιες θέσεις θα ζητήσει ενίσχυση, ενώ θα ξεκαθαρίσει ποιους δεν υπολογίζει.
Οι αποφάσεις θα ληφθούν το Σάββατο σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Βάσκου, του Κοβάσεβιτς και της διοίκησης και στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα φορτσάρουν για να κλείσουν τις «τρύπες».
Η απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού χαφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ο Ισπανός θέλει παίκτη τόσο για την επίθεση, όσο και στα στόπερ. Μέχρι το Σάββατο επίσης ο Βαλβέρδε θα έχει αποφασίσει και για τη θέση του τερματοφύλακα. Τους αποκτάει και τους δίνει δανεικούς
Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των συμφωνιών του Ολυμπιακού με τους Πανσερραϊκό και Εθνικό για τους Τάσο Παπάζογλου και Σουμπίνιο. Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τους δύο νεαρούς παίκτες, αλλά φέτος τουλάχιστον δεν πρόκειται να αγωνιστούν με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Αμφότεροι θα παραχωρηθούν δανεικοί στον Πανσερραϊκό, ώστε να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας και το μέλλον τους στο Λιμάνι θα κριθεί εκ νέου το επόμενο καλοκαίρι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)