
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέμι
Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση κατάφερε να ολοκληρώσει ο Ηρακλής. Ο Χοσέμι έστειλε το Σάββατο υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται με τη φανέλα του «Γηραιού». Φιλικό με την Πάντοβα και επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.
Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση κατάφερε να ολοκληρώσει ο Ηρακλής. Ο Χοσέμι έστειλε το Σάββατο υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται με τη φανέλα του «Γηραιού».
Ο 30χρονος δεξιός αμυντικός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: «Σήμερα, Σάββατο 7 Αυγούσρου, έφτασε στα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, υπογεγραμμένο, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο, που φέρνει για τα επόμενα δύο χρόνια στην κυανόλευκη ομάδα τον Josemi. Ο παίκτης αναμένεται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για τις αθλητιατρικές εξετάσεις και την ένταξή του στην προετοιμασία του Ηρακλή».
Η καριέρα του Χοσέμι με συμμετοχές/γκολ
2001-2004 Μάλαγα 93/0
2004-2005 Λίβερπουλ 31/1
2006-2008 Βιγιαρεάλ 45/0
2008-2010 Μαγιόρκα 63/1
Φιλικό με Πάντοβα και επιστροφή
Ενα χαλάρωμα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα του Πινζόλο το Σάββατο με τους Γιάκομπ και Μάρα να είναι εκτός προγραμματισμού για το απογευματινό φιλικό με την Πάντοβα.
Μετά τον αγώνα, η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο της Βερόνα, από όπου θα πετάξει με πτήση τσάρτερ για την Θεσσαλονίκη, όπου και αναμένεται να αφιχθεί τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.
Οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε φάση καταρτισμού προγράμματος φιλικών αναμετρήσεων για το τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, επί ελληνικού εδάφους και σύντομα θα προκύψουν σχετικές ανακοινώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)



