
Εγκρίθηκε η κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου του Πανιωνίου
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με την παρουσία του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού και μπήκαν οι υπογραφές για την κατασκευή Νέου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2013.
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με την παρουσία του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού και μπήκαν οι υπογραφές για την κατασκευή Νέου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου 3.500 θέσεων, προϋπολογισμού 17.850.000 ευρώ.
Το κλειστό αναμένεται να είναι έτοιμο το 2013 και τα έργα κατασκευής του θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της σεζόν 2010-11. Το νέο γήπεδο θα βρίσκεται εκει που είναι και τώρα το κλειστό.
Αξίζει να σημειωθεί η πρόταση του πρώην δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη, ο οποίος πρότεινε να πάρει το γήπεδο το όνομα του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΛΑΣ: Στις 12 το μεσημέρι καταθέτει ο Τσίπρας στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος
- Βόλος: Τρόμος για τρία ανήλικα παιδιά – Τα κυνηγούσαν αγριογούρουνα στη Γορίτσα
- Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με τη Μαρία Αντωνά και οι ευχές για τα γενέθλια του
- «Νόμιζα πως παθαίνει εγκεφαλικό»: Τι λέει η Τζιλ Μπάιντεν για το μοιραίο ντιμπέιτ του άντρα της το 2024
- Κάρπαθος: «Ανέγγιχτος παράδεισος» – Το ελληνικό νησί που ξεχωρίζει ως διεθνής πόλος έλξης ποιοτικού τουρισμού
- Οι επόμενοι… Μοντέρο της Βαλένθια: Ποιοι άλλοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν (vids)