
Πάει για το… 12ο ο Φιλ Τζάκσον, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λέικερς
Γι' ακόμη μία φορά ο Φιλ Τζάκσον δεν απογοήτευσε τους προσωπικούς οπαδούς του και πήρε την απόφαση να συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα παρκέ του ΝΒΑ. Ο 11 φορές πρωταθλητής προπονητής δεν αθέτησε το λόγο που είχε δώσει πριν από περίπου ένα μήνα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λέικερς.
Γι’ ακόμη μία φορά ο Φιλ Τζάκσον δεν απογοήτευσε τους προσωπικούς οπαδούς του και πήρε την απόφαση να συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα παρκέ του ΝΒΑ. Ο 11 φορές πρωταθλητής προπονητής δεν αθέτησε το λόγο που είχε δώσει πριν από περίπου ένα μήνα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λέικερς. Οι όροι του νέου συμβολαίου δεν ανακοινώθηκαν.
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Τζάκσον, ο οποίος μετρά 5 πρωταθλήματα με τους «λιμναθρώπους» και 6 με τους Σικάγο Μπουλς, οι Λέικερς έκλεισαν και τις υπόλοιπες θέσεις στο τεχνικό επιτελείο. Οι βοηθοί Μπράιαν Σο, Φρανκ Χάμπλεμ και Τζιμ Κλίμοντς θα παραμείνουν, ενώ ο ειδικός βοηθός Τσακ Πέρσον προστέθηκε στο επιτελείο.
ΑΠΕ
- Ο Έλον Μασκ φτιάχνει το δικό του τρέιλερ της Ιλιάδας και προκαλεί το Χόλιγουντ – «Θέλετε την πλήρη ταινία;»
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίους συμβιβασμούς
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ
