Στο δυναμικό της Βόλφσμπουργκ θα παραμείνει τη σεζόν 2010-11 ο Γκραφίτε, όπως τόνισε ο Ντίτερ Χένες, με δηλώσεις του στο σημερινό τεύχος του «Kicker». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φερόταν να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ρωσικής Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο ο διευθυντής της Βόλφσμπουργκ ξεκαθάρισε ότι ο 31χρονος θα παραμείνει στους πρωταθλητές Γερμανίας του 2009. «Το θέμα έχει λήξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χένες.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.