Η Ξάνθη έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Σίβασπορ
Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τη Σίβασπορ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Η τουρκική ομάδα άνοιξε το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Καμανάν, ενώ οι «ακρίτες» ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με δύο γκολ του Πόι.
Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τη Σίβασπορ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Η τουρκική ομάδα άνοιξε το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Καμανάν, ενώ οι «ακρίτες» ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με δύο γκολ του Πόι.
Αρχικά ο Αργεντινός ευστόχησε σε πέναλτι στο 51′, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 74′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Ξάνθης.
Η Ξάνθη αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Γκσπούρνινγκ (65′ Βρονταράς), Πόι (76′ Τσουμάνης), Μαρσελίνιο (53′ Στιούαρτ), Μάνταλος (61′ Καθάριος), Φλίσκας, Κατόνγκο (61′ Μπούγκα), Κωστούλας (75′ Κομεσίδης), Μπέρτος, Έλινγκτον, Τζάγκι (69′ Σουάνης), Αντεφέμι (69′ Βασιλακάκης).
* Την αναμέτρηση παρακολούθησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζορτζ Μπόατενγκ, ο οποίος από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.
ΑΠΕ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
















































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442