Η Ομόνοια υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στον γ’ γύρο των προκριματικών του Champions League
Σέντρα στις πρώτες αναμετρήσεις για τον Γ' προκριματικό γύρο του
Champions League την Τρίτη και την Τετάρτη. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων
φιλάθλων στρέφεται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμετράται την Τετάρτη (21:45)
στο «Άμστερνταμ Αρένα» με τον Άγιαξ, αλλά και στην προσπάθεια της Ομόνοιας που υποδέχεται την Τρίτη (19.00) τη Σάλτσμπουργκ.
Σέντρα στις πρώτες αναμετρήσεις για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League την Τρίτη και την Τετάρτη. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων στρέφεται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμετράται την Τετάρτη (21:45) στο «Άμστερνταμ Αρένα» με τον Άγιαξ και θέλει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στην Τούμπα.
Στο μεταξύ, η Ομόνοια υποδέχεται την Τρίτη (19:00) στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας τη Σάλτσμπουργκ. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έχει δύσκολη αποστολή, ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στους πρωταθλητές Αυστρίας.
Το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 3-4 Αυγούστου) έχει ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.
Ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολούθησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με φίλους σε μαγαζί με μπιλιάρδα. Η αντίδραση του θρύλου της Λίβερπουλ στο νικητήριο γκολ του Φαν Ντάικ στο 100ο λεπτό είναι χαρακτηριστική.