Νεαρός ανάπηρος εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, στο κτίριο Καραβάν Σεράι, ζητώντας δουλειά. Ο νεαρός, έχει χάσει το ένα του χέρι και ήταν άνεργος μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης stage σε Επιμελητήριο της πόλης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν απείλησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Τελικά, ο νεαρός απομακρύνθηκε, ενώ κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν υπέβαλε μήνυση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).