«Formula 1»: GP Γερμανίας
Νικητής ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ, ο Αυστραλός πήρε επί Γερμανικού εδάφους την πρώτη νίκη της καριέρας του. Στο φετινό Γερμανικό GP αγωνίζονται πέντε Γερμανοί, οι Σουμάχερ, Σούτιλ, Φέτελ, Ρόσμπεργκ και Γκλοκ.
Όλοι τους προσδοκούν σ’ ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά στους συμπατριώτες τους, όπως και η Mercedes. Στο Χόκενχαιμ θα εκκινήσουν έξι μονοθέσια με γερμανικό, δυο μονοθέσια της Mercedes, δυο της McLaren και δυο της Force India.
Για τη Γερμανική εταιρεία θα ήταν ότι καλύτερο μια νίκη εντός έδρας αλλά σίγουρα στη Red Bull έχουν άλλη άποψη. Από τους 24 οδηγούς που θα πάρουν εκκίνηση την Κυριακή, πολυνίκης στο συγκεκριμένο αγώνα είναι ο Μ.Σουμάχερ: 1995, 2004, 2006.
Το όνομα Σουμάχερ αναγράφεται και το 2001 στη λίστα των νικητών τότε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου είχε ανέβει ο αδερφός του Μίκαελ, Ραλφ.
Τελευταία φορά στο Χόκενχάιμ κέρδισε ο Χάμιλτον (2008), ενώ το 2005 είχε κερδίσει ο Αλόνσο, το 2003 ο Μοντόγια και το 2000 ο Μπαρικέλο. Καθοριστικής σημασίας για το τι θα συμβεί την Κυριακή στον αγώνα, είναι η Σαββατιάτικη μάχη με το χρονόμετρο.
Οι κατατακτήριες δοκιμές μεταδίδονται απευθείας από τον Alpha το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 14:30. Στο Review του Βρετανικού GP μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα λένε για το Σίλβερστον οι Γουέμπερ, Χόρνερ, Φέτελ.
- Υποκλοπές: Αδυναμία των θεσμών να κάνουν την δουλειά τους – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων των παρακολουθήσεων
- Έχω παιδιά: Μια βουτιά στο παρελθόν
- Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κένι στον ΠΑΟΚ
- Νέα σύσκεψη στο υπ. Άμυνας υπό τον Δένδια για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, παραβίασε φανάρι και STOP, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και κατέληξε σε τοίχο
- «Μας είπαν να κρυφτούμε και να μην πλησιάζουμε τα παράθυρα» – Σοκάρει μαρτυρία προπονητή από το Ντουμπάι
