Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
weather-icon 21o
Ο Πανιώνιος σφράγισε επιταγές της ΑΕΚ για τον Τζιμπούρ

Ο Πανιώνιος σφράγισε επιταγές της ΑΕΚ για τον Τζιμπούρ

Η καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων για την παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, οδήγησε την ΠΑΕ Πανιώνιος να σφραγίσει επιταγές ύψους 500.000 ευρώ. Τα χρήματα αφορούν σε δόσεις για τη μεταγραφή του Αλγερινού επιθετικού στην ΑΕΚ, οι οποίες θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί από την Ένωση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων για την παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, οδήγησε την ΠΑΕ Πανιώνιος να σφραγίσει επιταγές ύψους 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα αφορούν σε δόσεις για τη μεταγραφή του Αλγερινού επιθετικού στην ΑΕΚ, οι οποίες θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί από την Ένωση.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, με αυτή την κίνηση, θέλει να διασφαλίσει τα τα οφειλόμενα, ωστόσο από την πλευρά του ο «δικέφαλος» διαβεβαιώνει πως το ζήτημα θα τακτοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη και δεν θα υπάρχουν περαιτέρω συνέπειες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
Cookies