
Άρχισαν οι μπελάδες για τους Ριμπερί και Μπενζεμά
Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκαν την Τρίτη στην γενική διεύθυνση του τμήματος ηθών της γαλλικής αστυνομίας για να καταθέσουν για τη συμμετοχή τους σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικη κοπέλα. Στη συνέχεια η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φύγουν και τους έθεσε σε περιορισμό για 48 ώρες.
Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκαν την Τρίτη στην γενική
διεύθυνση του τμήματος ηθών της γαλλικής αστυνομίας για να καταθέσουν
για τη συμμετοχή τους σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικη κοπέλα. Στη συνέχεια η
αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φύγουν και τους έθεσε σε περιορισμό για
48 ώρες.
Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί και ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορούνται ότι είχαν επί πληρωμή ερωτική συνεύρεση με ανήλικη συνοδό σε κλαμπ του Παρισιού, πράγμα που αν αποδειχθεί, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην καταδίκη τους σε τρία χρόνια φυλάκισης.
Τόσο ο Ριμπερί, όσο και ο Μπενζεμά, ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν πως η κοπέλα, ονόματι Ζαχία Ντεχάρ (πλέον μοντέλο), ήταν ανήλικη, γεγονός που πάντως επιβεβαιώνει και η ίδια.
Η ηλικία συναίνεσης στη Γαλλία είναι τα 15 έτη, όμως σε περίπτωση που η ερωτική συνεύρεση γίνει επί πληρωμή, η πράξη θεωρείται παράνομη και μη συναινετική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Τα μαθήματα από 100 χρόνια επενδύσεων
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό

