
Άρχισαν οι μπελάδες για τους Ριμπερί και Μπενζεμά
Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκαν την Τρίτη στην γενική διεύθυνση του τμήματος ηθών της γαλλικής αστυνομίας για να καταθέσουν για τη συμμετοχή τους σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικη κοπέλα. Στη συνέχεια η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φύγουν και τους έθεσε σε περιορισμό για 48 ώρες.
Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκαν την Τρίτη στην γενική
διεύθυνση του τμήματος ηθών της γαλλικής αστυνομίας για να καταθέσουν
για τη συμμετοχή τους σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικη κοπέλα. Στη συνέχεια η
αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φύγουν και τους έθεσε σε περιορισμό για
48 ώρες.
Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί και ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορούνται ότι είχαν επί πληρωμή ερωτική συνεύρεση με ανήλικη συνοδό σε κλαμπ του Παρισιού, πράγμα που αν αποδειχθεί, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην καταδίκη τους σε τρία χρόνια φυλάκισης.
Τόσο ο Ριμπερί, όσο και ο Μπενζεμά, ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν πως η κοπέλα, ονόματι Ζαχία Ντεχάρ (πλέον μοντέλο), ήταν ανήλικη, γεγονός που πάντως επιβεβαιώνει και η ίδια.
Η ηλικία συναίνεσης στη Γαλλία είναι τα 15 έτη, όμως σε περίπτωση που η ερωτική συνεύρεση γίνει επί πληρωμή, η πράξη θεωρείται παράνομη και μη συναινετική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο


