
Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Τζο Κόουλ για τέσσερα χρόνια
Από μπλε... κόκκινος βάφτηκε ο Τζο Κόουλ! Ο Άγγλος μέσος, λίγες ημέρες
μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ήρθε σε συμφωνία με τη
Λίβερπουλ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα
χρόνια.
Από μπλε… κόκκινος βάφτηκε ο Τζο Κόουλ! Ο Άγγλος μέσος, λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds, ο 28χρονος διεθνής συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
«Η Λίβερπουλ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζο Κόουλ με τετραετές συμβόλαιο. Ο 28χρονος έρχεται από την Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο FA Cup στη διάρκεια των εφτά χρόνων που ήταν εκεί», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Ο Κόουλ είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, μετά τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Μετράει 56 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας, ενώ έχει πετύχει 10 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρωσία – Ουκρανία: Προχώρησαν σε ανταλλαγή 205 αιχμαλώτων πολέμου από κάθε πλευρά
- SNF Nostos 2026: Συναυλίες, παραστάσεις, συζητήσεις και ονόματα έκπληξη
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»
- 10th Capital Link Maritime Leaders Summit
- Κρήτη: «Του έκανα ΚΑΡΠΑ 30 φορές, άνοιξε τα μάτια, έκλαψε και λιποθύμησε» – Σοκαριστική κατάθεση για τον 3χρονο Άγγελο
- Ρωσία: Ουκρανικά drones χτυπούν μεγάλο διυλιστήριο πετρελαίου στην πόλη Ριαζάν – Τέσσερις νεκροί



