Ερχομαι σε μεγάλη ομάδα, τα λόγια του μιλανέζου Παπασταθόπουλου
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις
και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν. Ο
έλληνας διεθνής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που
ετοιμάζεται να γυρίσει στην καριέρα του.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν. Ο έλληνας διεθνής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γυρίσει στην καριέρα του, αν και κάποιες εκκρεμότητες στα έμψυχα ανταλλάγματα μπλοκάρουν προς το παρόν την οριστικοποίηση της μεταγραφής.
«Ερχομαι σε μια μεγάλη ομάδα στην οποία θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ γρήγορα και να ταιριάξω με τα άλλα παιδιά. Είμαι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορώ να παίξω και στις πτέρυγες.
Τα πρότυπά μου ήταν πάντα ο Πάολο Μαλντίνι και ο Αλεσάντρο Νέστα, αλλά θα ήταν υπερβολικό να πω ότι μπορώ να τους μιμηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί η Μίλαν είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο» δήλωσε ο «Πάπα» που αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 1,2 εκ. ευρώ.
Οι επίσημες ανακοινώσεις, όμως, καθυστερούν, καθώς προέκυψε πρόβλημα στα έμψυχα ανταλλάγματα που προσφέρουν οι ροσονέρι. Η Τζένοα είχε συμφωνήσει να εισπράξει 4,5 – 5 εκατομμύρια ευρώ και να προχωρήσει σε συνιδιοκτησία των Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι, Ναμντί Οντουαμάντι και Ρόντνεϊ Στράσερ, αλλά μόνο ο δεύτερος έχει δεχτεί τη μετακίνηση στους γκριφόνι.
Ο Στράσερ ακόμα εξετάζει το ενδεχόμενο, χωρίς να πει το «ναι», ενώ ο Αλμπερτάτσι αρνείται… πεισματικά να αλλάξει φανέλα, θέλοντας να αποδείξει τί αξίζει στο Μιλάνο.
Ετσι, οι «ροσονέρι» καλούνται τώρα να βρουν μία εναλλακτική λύση, που μπορεί να είναι και η αύξηση της προσφοράς τους, κάτι που συμφέρει και την ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς θα εισπράξει το 15% της μετακίνησης, ποσό που πριν τα νέα δεδομένα ξεπερνούσε κατά λίγο τα 150.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα και βλέποντας ότι η μεταγραφή δεν έχει κλείσει και οριστικά, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε νέα κίνηση για τον παίκτη, κάτι, όμως, που δεν φαντάζει δυνατό να δελεάσει τον έλληνα διεθνή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εξερράγη το ηφαίστειο Κιλαουέα – Πίδακες λάβας έφτασαν τα 300 μέτρα
- Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο της από τον Κιθ Έρμπαν – «Παραμένουμε οικογένεια»
- Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός 3-2: «Λύγισαν» δύσκολα οι πράσινες και το τρόπαιο θα κριθεί στη Γλυφάδα
- Αυτές είναι οι λέσχες της «ομοσπονδίας» του παράνομου τζόγου με τα φρουτάκια – Πώς νομιμοποιούσαν τα κέρδη εκατομμυρίων
- Αυτός είναι ο πρώτος δρόμος στην Ελλάδα που πληρώνεις διόδια ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις
- 2024 YR4: Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία – «Η Σελήνη είναι ασφαλής»

