
Εφεση στο CAS από τον Ηρακλή για το πρόστιμο της ΕΠΟ
Την ακύρωση του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε πρόσφατα από την
ΕΠΟ στο σύλλογο ζητά μέσω προσφυγής της στο CAS η ΠΑΕ Ηρακλής.
Την ακύρωση του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε πρόσφατα από την ΕΠΟ στο σύλλογο ζητά μέσω προσφυγής της στο CAS η ΠΑΕ Ηρακλής.
Γνωστοποιήθηκε, συγκεκριμένα, επίσημα πως:
«Σήμερα, Παρασκευή 16/07, κατατέθηκε από πλευράς της νομικής εκπροσώπησης της ΠΑΕ Ηρακλής, έφεση στο CAS, κατά της απόφασης της ΕΠΟ να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα. Ο επίσημος ποδοσφαιρικός Ηρακλής ζητά την ακύρωση της σχετικής απόφασης, καταλογίζοντας στην ΕΠΟ υπέρβαση και κατάχρηση εξουσίας, καθώς και παράβαση κανόνων δικαίου και κανονισμών».
Αγωνιστικά, στην προετοιμασία της ομάδας που συνεχίζεται στην Πορταριά, έχοντας υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενσωματώθηκε ο Πέτρος Κανακούδης.
Εξετάζεται, παράλληλα, το ενδεχόμενο παραχώρησης με δανεισμό του Ιταλοκαναδού αριστερού μέσου, Τζιανλούκα Ζαβαρίζε, ο οποίος δεσμεύτηκε πρόσφατα με διετούς διάρκειας συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»






