
Αποχωρεί από την Ελλάδα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Αldi
Μία ακόμα αρνητική εξέλιξη στον κλάδο του λιανεμπορίου. Μετά την αλυσίδα Ατλάντικ που υπέβαλε αίτηση ένταξής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, η γερμανική Αldi με 38 καταστήματα και πάνω από 700 εργαζόμενους- ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Μία ακόμα αρνητική εξέλιξη στον κλάδο του λιανεμπορίου. Μετά την αλυσίδα Ατλάντικ που υπέβαλε αίτηση ένταξής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, η γερμανική Αldi με 38 καταστήματα και πάνω από 700 εργαζόμενους- ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει: «Ο όμιλος επιχειρήσεων ALDI Sued θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του στις υπόλοιπες εννέα χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία), όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, με συνολικά 4.200 καταστήματα».
Ο Όμιλος ξεκίνησε στα τέλη του 2008 με στόχο να επενδύσει 1,3 δισ. ευρώ.
Μόνο ο πρώτος κεντρικός χώρος αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων της (Logistics Center) στη ΒΙΠΕ Σίνδου κόστισε 85 εκατ. ευρώ και απασχολούσε 400 εργαζόμενους.
Η Αldi είχε προγραμματίσει να ξοδέψει μέσα στο 2010, 2 δισ. ευρώ για τη δημιουργία άλλων 20 καταστημάτων στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς ταμπού: Ο άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο έχει το διαδίκτυο δίπλα του – Μικροφαλλία και crowdfunding
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια, μήνυμα από το 112
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη


