
Ανακοινώθηκε και επίσημα η Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ 2011
Στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί και επίσημα το φάιναλ φορ της Euroleague, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά την αδυναμία διεξαγωγής που δήλωσε η πόλη του Τορίνο.
Στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί και επίσημα το φάιναλ φορ της Euroleague,
όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά την αδυναμία διεξαγωγής που
δήλωσε η πόλη του Τορίνο.
«Η Ευρωλίγκα με χαρά και εμπιστοσύνη για την επιλογή της ανακοινώνει ότι φέρνει ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός όπως το φάιναλ φορ στη Βαρκελώνη. Η πόλη έχει φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές συναντήσεις», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
Θα είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη πόλη και το «Παλαού Σεντ Τζόρντι» θα φιλοξενήσει ένα φάιναλ φορ, μετά το 1998, όταν η Κίντερ Μπολόνια είχε νικήσει με 58-44 την ΑΕΚ στον τελικό, και το 2003, όταν η Μπαρτσελόνα είχε επιβληθεί με 76-65 της Μπενετόν Τρεβίζο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»
- Περού: Τουλάχιστον 3 νεκροί, ανάμεσά τους 17χρονος, εξαιτίας σεισμού
- Σήμερα (19/7) η άφιξη του Όσμαν στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ – Νεκρός ο ασθενής
- Κυψέλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό στη βαλίτσα – Στο «μικροσκόπιο» υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών

