
Τιμωρία του Μπάγεβιτς στον Μανωλά
Για δεύτερη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ ο
Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να... τιμωρήσει τον Κώστα Μανωλά. Την
προηγούμενη εβδομάδα ο τεχνικός της «Ένωσης» έκανε παρατηρήσεις σε
έντονο ύφος στον νεαρό παίκτη, τη Δευτέρα όμως τον έδιωξε προσωρινά από
την προπόνηση.
Για δεύτερη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να… τιμωρήσει τον Κώστα Μανωλά. Την προηγούμενη εβδομάδα ο τεχνικός της «Ένωσης» έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον νεαρό παίκτη, τη Δευτέρα όμως τον έδιωξε προσωρινά από την προπόνηση.
Το πρόγραμμα της προπόνησης προέβλεπε κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και υπό πίεση. Ο Μανωλάς όμως δύο φορές δεν ακολούθησε τις οδηγίες του προπονητή του με αποτέλεσμα ο Μπάγεβιτς να του δείξει… την πόρτα της εξόδου.
Στη συνέχεια, όμως, ο Μανωλάς ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε κανονικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της προπόνησης.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν την άφιξη του Πάπα Μπόμπα Ντιόπ το μεσημέρι της Τρίτης στο Ζέεφελντ για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σενεγαλέζος και να αποφασίσουν εάν είναι σε θέση να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν


