
Διπλασιάστηκαν οι υποθέσεις διαφθοράς που εξέτασε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων
Διπλάσιες υποθέσεις διαφθοράς εξετάστηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 και όπως ήταν αναμενόμενο διαπιστώθηκε ότι η διαφθορά «ζει και βασιλεύει».
Διπλάσιες υποθέσεις διαφθοράς εξετάστηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών
Υποθέσεων της Αστυνομίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 και όπως ήταν
αναμενόμενο διαπιστώθηκε ότι η διαφθορά «ζει και βασιλεύει».
Ο αριθμός υποθέσεων που εξετάστηκαν από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Ιούνιο σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα αυξήθηκε κατά 102,67%.
Ενδεικτικά, οι περιπτώσεις που αφορούν προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. αυξήθηκαν κατά 82,74% και του Δημοσίου κατά 271,43%.
Παράλληλα αύξηση κατά 21,05% παρουσίασαν οι συλλήψεις με την διαδικασία του αυτοφώρου που έκαναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
