Περιπέτεια στη Σκουπιδανία
Ένα κεφάτο βιβλίο που αποδεικνύει ότι η γνώση και η ψυχαγωγία μπορούν να προχωρούν χέρι χέρι στο δρόμο της εκπαίδευσης των παιδιών μας.
Παρουσίαση της συγγραφέα
Η Κατερίνα Μουρίκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Στο χώρο της λογοτεχνίας πρωτοεμφανίστηκε το 1984 με το έργο της Η μικρή Ριρή επιστρέφει, που τιμήθηκε με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Συνεργάστηκε με την ελληνική ραδιοφωνία, την τηλεόραση και το Υπουργείο Παιδείας.
Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία της για μικρότερα παιδιά Η μικρή Ριρή μπορεί να ‘ναι πάντα τολμηρή, Η μαγική νύχτα του Κασπαρ, Το πιο ωραίο όνομα, Περιπέτεια στη Λιχουδανία (σε συνεργασία με την Κυριακή Ζακχαίου), το βιβλίο της για εφήβους Αγάπες και φαντάσματα στη Βαλτική, ενώ διήγημά της περιλαμβάνεται στην ανθολογία Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά.
| Πέγκυ Φούρκα | |
| Εκδόσεις Ψυχογιός | |
| Κατερίνα Μουρίκη |
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία
- Ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος ίσως ετοιμάζεται να εκραγεί – Έλληνες αστρονόμοι παρακολουθούν
- Ηχορύπανση: Ο «φωνακλάς δολοφόνος» της Ευρώπης – Τα ντεσιμπέλ της ηπείρου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία



