Ο Πάουλο Σόουζα είναι και επίσημα προπονητής της Λέστερ, καθώς η διοίκηση του Αγγλικού συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου παλαίμαχου διεθνούς μέσου. Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος ήταν για ένα διάστημα προπονητής και στην ΚΠΡ, θα εργάζεται στη Λέστερ έως το καλοκαίρι του 2012. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν μέλος της «χρυσής γενιάς» της Πορτογαλίας και φόρεσε 51 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, θα έχει ετήσιες αποδοχές πάνω από δύο εκατ. ευρώ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.