
Στη Renault, μέχρι και το 2012, ο Robert Kubica
Η ομάδα του Ενστοουν πέτυχε να υπογράψει νέο, διετές, συμβόλαιο με τον Πολωνό και πλέον εκφράζει ανοιχτά τη φιλοδοξία της να διεκδικήσει μαζί του τα δύο επόμενα πρωταθλήματα της Formula 1.
Η φιλοδοξία της Renault F1 να οικοδομήσει την ομάδα της πάνω στον Robert Kubica επετεύχθη, καθώς –όπως ανακοινώθηκε επίσημα- υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Πολωνό, μέχρι το τέλος του 2012.
Την ίδια στιγμή, στον Ενστοουν φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή την απόφαση του Kimi Raikkonen – αν δηλαδή ο Φινλανδός δεχθεί να αγωνιστεί με το έτερο μονοθέσιο της Renault ή αν θα παραμείνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 2011.
Το όνομα του Robert Kubica είχε ακουστεί για τη Ferrari πριν η Scuderia ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Felipe Massa, ενώ τελευταία φήμες ήθελαν τον Πολωνό να διαπραγματεύεται και με τη Mercedes GP.
Ο ίδιος εξήγησε σχετικά: “Το σημαντικό για μένα είναι βρίσκομαι στη σωστή ατμόσφαιρα, με μια καλή ομάδα ανθρώπων που οδεύουν όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε από την αρχή που ήρθα στη Renault.
Αναμφίβολα στόχος μας είναι να πετύχουμε ακόμα περισσότερα μαζί και θα εργαστούμε σκληρά για αυτό, τόσο για το υπόλοιπο της χρονιάς όσο και για το νέο έτος που έρχονται νέες μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς. Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση”.
Ο διευθυντής της Renault F1, Eric Boullier, δήλωσε ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας είναι να μπει στη διεκδίκηση των τίτλων τα δύο επόμενα χρόνια. “Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμασταν έναν οδηγό του βεληνεκούς του Robert”, τόνισε ο Γάλλος.
auto.in.gr
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει
