
Ρομπίνιο και 20 εκατ. ευρώ δίνει η Σίτι στην «Μπάρτσα» για τον Ιμπραΐμοβιτς
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα τον
Ρομπίνιο μαζί με 20 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Ζλάταν
Ιμπραϊμοβιτς. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας, το οποίο προσθέτει ότι ο μάνατζερ του Ιμπραϊμοβιτς, Μίνα
Ραϊόλα, έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση της Σίτι για μια συμφωνία που
θα κάνει τον πελάτη του τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον
κόσμο.
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα τον Ρομπίνιο μαζί με 20 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», το οποίο προσθέτει ότι ο μάνατζερ του Ιμπραϊμοβιτς, Μίνα Ραϊόλα, έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση της Σίτι για μια συμφωνία που θα κάνει τον πελάτη του τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.
Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Ίντερ παλαιότερα.
Ο Ιμπραϊμοβιτς πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο Καμπ Νου.
Όσον αφορά τον Ρομπίνιο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπαιξε ως δανεικός στην Σάντος το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, και παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει στην Σίτι, αν και ο Μαντσίνι λέγεται ότι θα τον ήθελε πίσω στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων



