Στήριξη των Αργεντίνων οπαδών σε παίκτες και Μαραντόνα
Σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους που αποδοκίμασαν τους παίκτες της
Σελεσάο κατά την επιστροφή τους στην Βραζιλία, οι Αργεντίνοι φίλαθλοι
ήταν πιο επιεικείς. Περίπου 10.000 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του
Μπουένος Αϊρες και υποδέχθηκαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τους παίκτες
του.
Σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους που αποδοκίμασαν τους παίκτες της Σελεσάο κατά την επιστροφή τους στην Βραζιλία, οι Αργεντίνοι φίλαθλοι ήταν πιο επιεικείς.
Περίπου 10.000 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες και υποδέχθηκαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τους παίκτες του.
Το συγκεντρωμένο πλήθος υποδέχθηκε τους παίκτες με συνθήματα και χειροκροτήματα, ενώ εξέφρασαν τη στήριξή τους και στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ένα από τα πανό που είχαν μαζί τους μάλιστα έγραφε «Ντιέγκο 2014».
Ο κόσμος βέβαια μπορεί να θέλει τον Μαραντόνα στο τιμόνι της Εθνικής και στο επόμενο Μουντιάλ, αλλά το θέμα είναι τι θέλει και η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.
Εξελίξεις σε αυτό το θέμα αναμένονται, πάντως, σύντομα, καθώς τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, θα συναντηθεί με τον Μαραντόνα.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.