«Πράσινη» μάχη Βγενόπουλου, Τζίγγερ και Πατέρα στον αέρα…
«Φωτιά» στα ερτζιανά το μεσημέρι της Δευτέρας από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλοςπου τόνισε ότι έχει καταθέσει αξιόπιστη πρόταση για την αγορά της ομάδας στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά δεν διακρίνει διάθεση πώλησης. Τη σκυτάλη πήρε ο Τζίγγερ, ο οποίος μίλησε για διαφορά στην αποτίμηση της ΠΑΕ. Και η «έκρηξη» ακολούθησε από τον Νικόλα Πατέρα, αφήνοντας αιχμές κατά του Τζίγγερ.
Μπορεί η ΕΜΥ να είχε προειδοποιήσει για κύμα καύσωνα από Δευτέρα, αλλά αυτό που συνέβη το μεσημέρι στα ερτζιανά… έκαψε τα πάντα γύρω του.
Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλοςπου μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι έχει καταθέσει αξιόπιστη πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχων, αλλά δεν υπάρχει διάθεση πώλησης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.