
Έρευνα σε βάρος του Αλ Γκορ για σεξουαλική επίθεση σε μασέζ
Στο προσκήνιο επανέρχονται οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ
Γκορ σε μασέζ κατά τη διαμονή του σε ξενοδοχείο του Πόρτλαντ το 2006. Η αστυνομία της πολιτείας του Όρεγκον ανακοίνωσε ότι ανοίγει και πάλι την υπόθεση, η οποία είχε μπει στο αρχείο ελλείψει στοιχείων.
Στο προσκήνιο επανέρχονται οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση του
πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ
Γκορ σε μασέζ κατά τη διαμονή του σε ξενοδοχείο του Πόρτλαντ το 2006.
Η
αστυνομία της πολιτείας του Όρεγκον ανακοίνωσε ότι ανοίγει και πάλι την
υπόθεση, η οποία είχε μπει στο αρχείο ελλείψει στοιχείων.
Σε λακωνική ανακοίνωση η αστυνομία αναφέρει ότι θα επανεξεταστούν οι κατηγορίες σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης.
Ο Αλ Γκορ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στο ραντεβού που είχε κλείσει για μασάζ στις 24 Οκτωβρίου του 2006 στο ξενοδοχείο Lucia.
Ο Γκορ βρισκόταν στο Όρεγκον για να δώσει μία ομιλία για την κλιματική αλλαγή.
Η αστυνομία του Πόρτλαντ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο συνήγορος της μασέζ είχε κάνει καταγγελία ενώπιον των Αρχών το 2006.
Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε στη συνέχεια να καταθέσει και δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχιστεί η έρευνα.
Η υπόθεση είχε εξεταστεί και πάλι το 2009· η γυναίκα ανακρίθηκε, αλλά η αστυνομία απεφάνθη ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα: Κολλημένο στα 2 ευρώ το κοντέρ…της βενζίνης – Στο βρόντο επιδοτήσεις 340 εκατ.
- Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Ο ΔΟΑΕ έχει χάσει την πλήρη εικόνα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
- Νέες ταινίες: Ταξιδεύοντας με τη Βαϊάνα
- Παναθηναϊκός: Το «πράσινο φως» του Ομπράντοβιτς για Οσμάν και τα έσοδα που φέρνουν καλύτερο παίκτη στο «1»
- ΣΥΡΙΖΑ: Δύο Κεντρικές Επιτροπές, δυο πολιτικά κέντρα – ρεσάλτο από Πολάκη, Παππά και Δούρου
- Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας έως 36°C το Σάββατο


