Κέρδη 1,25% στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη
Μέ κερδη έκλεισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη μετά από επτά πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων είχαν καταγραφεί απώλειες πάνω από 10%. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1.452,13 μονάδες με κέρδη 1,25%.
Μέ κερδη έκλεισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη μετά από επτά
πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων είχαν καταγραφεί απώλειες
πάνω από 10%. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1.452,13 μονάδες με κέρδη
1,25%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 93,430 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,48%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,60% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 2,48%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Ασφαλειών +3,53% και των Πρώτων Υλών +2,79%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας -6,16% και των προσωπικών προϊόντων -0,35%.
Συνολικά, 102 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 54 πτωτικά και 44 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές : Centric +14,29%, Νηρεύς +13,11%, Δομική Κρήτης +10,53% και Γαλαξίδι +10%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Καρδασιλάρης -14,29%, Μedicon -9,91%, Μοχλός -9,09% και Ατλάντικ -8,57%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly

