
Ακατάλληλος να δικαστεί κρίθηκε ο άνδρας που επιτέθηκε στον Μπερλουσκόνι
«Ακατάλληλος» να δικαστεί κρίθηκε ο Μάσιμο Ταρτάλια, ο 42χρονος άνδρας που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι με μικρογραφία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου.
«Ακατάλληλος» να δικαστεί κρίθηκε ο Μάσιμο Ταρτάλια, ο 42χρονος άνδρας που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι με μικρογραφία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου.
Η δικαστής Μαρία Λουίζα Σαβόια έκρινε ότι ο Μ.Ταρτάλια «δεν είχε συναίσθηση» των πράξεών του και ότι, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να δικαστεί.
Αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να παραμείνει υπό παρακολούθηση για ένα χρόνο στη θεραπευτική κοινότητα στην οποία έχει εισαχθεί, χωρίς να έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε δημόσιες εκδηλώσεις.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με
σπασμένη μύτη και δύο σπασμένα δόντια μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο
πρόσωπο από τον 42χρονο Μάσιμο Ταρτάλια, ο οποίος κρατούσε στη γροθιά
του μια μινιατούρα του Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι διαιτητές της Super League έχουν απορίες και η ΚΕΔ πετά την μπάλα στην κερκίδα
- Λάκης Λαζόπουλος: Το σπασμένο δόντι του Τόλη Βοσκόπουλου που του έγινε… έμμονη ιδέα
- Εκατομμυριούχος σκοτώθηκε από ελέφαντες την ώρα που κυνηγούσε αντιλόπες στην Αφρική
- Αρβανίτης προς Κομισιόν: Όχι αθέμιτος ανταγωνισμός σε βάρος της παραγωγής – Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
- Αποκαλύψεις Βουρλιώτη: Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και το φαινόμενο της… λευκής κόλλας
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου

