Ο Ηρακλής απέκτησε τον Τσέχο Κρέιτσι και μιλάει με τον Κανακούδη
Ο Γίρι Κρέιτσι είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή. Ο Τσέχος
ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα και
υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα, η
ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 24χρονο
αμυντικό. Άμεσα αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη και με τον Πέτρο Κανακούδη.
Ο Γίρι Κρέιτσι είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα, η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 24χρονο αμυντικό.
«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Τσέχου αμυντικού, Γίρι Κρέιτσι, ο οποίος θα είναι παίκτης της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στη Μίκρα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Άμεσα αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη και με τον Πέτρο Κανακούδη. Ο νεαρός αμυντικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aθλητικό Μετρόπολις», επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ηρακλή λέγοντας ότι «υπάρχει θέμα με τον Ηρακλή, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και αυτές τις χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου», είπε για να συμπληρώσει:
«Ξέρω τι συμβαίνει στον Ηρακλή τον τελευταίο καιρό, θεωρώ όμως ότι ο Ηρακλής είναι η πιο ιστορική ομάδα στα ελληνικά πρωταθλήματα και θα ήταν άδικο να παρθεί μια απόφαση αντίθετη στην παραμονή του Ηρακλή».
Στο μεταξύ, ο Νούνο Πιλότο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ο Πορτογάλος έχασε την περσινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και οι εξετάσεις θα ωφελήσουν ώστε να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης και να μην υπάρξει ενδεχόμενο υποτροπής.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν το φινάλε της σεζόν για ν’ αποφασίσουν την παραμονή ή όχι του Άγγλου τεχνικού
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
LIVE: Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ για την 4η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ Sports 2.