
Ο Ίκαρος χωρίζει από τον Έσπερο και αδειάζει μια θέση στην Α1 μπάσκετ
Δεδομένη θεωρείται πλέον η διάσπαση του Ίκαρου Έσπερου. Ο Ίκαρος απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία διαβιβάζει στην Ομοσπονδία την απόφαση του Μονομολούς Πρωτοδικείου από τις 6 Μαΐου που ακυρώνει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ΑΕ Ικάρου - Καλλιθέας τον Μάιο του 2009.
Δεδομένη θεωρείται πλέον η διάσπαση του Ίκαρου Έσπερου. Ο Ίκαρος απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία διαβιβάζει στην Ομοσπονδία την απόφαση του Μονομολούς Πρωτοδικείου από τις 6 Μαΐου που ακυρώνει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ΑΕ Ικάρου – Καλλιθέας τον Μάιο του 2009.
Στις αποφάσεις εκείνης της γενικής συνέλευσης περιλαμβανόταν και η συγχώνευση δι’ απορροφήσεως του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Ικάρου-Καλλιθέας στον Π.Ο.Κ. Έσπερος.
Έτσι μπαίνει σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ αφού δεν είχε νομική υπόσταση πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και πριν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2 για τη σεζόν 2009-2010.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Έσπερος στην οποία αναφέρεται πως «το ζητούμενο δεν είναι τι θα πράξουν οι προερχόμενοι από τον Έσπερο, πολλοί από τους οποίους, ύστερα από τα παραπάνω, θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν και αρνούνται πλέον να συζητήσουν καν με την άλλη πλευρά, πόσο μάλλον να διεκδικήσουν δικαστικώς την ακύρωση της ‘ακύρωσης της συγχώνευσης’.
» Εδώ το κυρίως ζητούμενο είναι τι θα πράξουν ο 3ος, ο 4ος κλπ. της βαθμολογίας, που δεν έχουν να χάσουν τίποτε διεκδικώντας δικαστικά τον προβιβασμό τους στην Α1 Εθνική στη θέση του ‘ξεσυγχωνευθέντος’ με δικαστική απόφαση Ίκαρου/ Έσπερου.»
ΑΠΕ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
