Παραπέμφθηκε σε δίκη ο επίδοξος βομβιστής της Times Square
Ομοσπονδιακό δικαστήριο παρέπεμψε σε δίκη τον Φαϊζάλ Σαχζάντ, τον επίδοξο βομβιστή της Times Square, με την κατηγορία ότι πάρκαρε ένα όχημα που περιείχε μια αυτοσχέδια βόμβα, η οποία όμως δεν εξερράγη, στο πολυσύχναστο κέντρο του Μανχάταν. Εάν ο 30χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, κριθεί ένοχος, μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
Ομοσπονδιακό δικαστήριο παρέπεμψε σε δίκη τον Φαϊζάλ Σαχζάντ, τον επίδοξο βομβιστή της Times Square, με την κατηγορία ότι πάρκαρε ένα όχημα που περιείχε μια αυτοσχέδια βόμβα, η οποία όμως δεν εξερράγη, στο πολυσύχναστο κέντρο του Μανχάταν.
Ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη δύο ημέρες μετά την αποτυχημένη επίθεση της 1ης Μαΐου και αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.
Εάν κριθεί ένοχος μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη


