Essence Human Space – Εναλλακτικός πολυχώρος
Δείτε εκδηλώσεις, ομιλίες και σεμινάρια που θα γίνουν τον Ιούνιο και μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.
Κυριακή 20/6 στις 17.00
Ομιλία με θέμα “Ελληνική ανθοθεραπεία, νέοι σύμμαχοι για την καθημερινή ζωή,” με τον Dr. Ανδρέα Ζαρκαδούλα.
Η Ανθοθεραπεία, ή όπως είναι πιο γνωστά τα «Ανθοϊάματα», είναι ένα συμπληρωματικό σύστημα θεραπείας που ανακαλύφτηκε από τον γιατρό E. Bach γύρω στα 1930 και βασίζεται στη χρήση εγχυμάτων από άνθη διαφόρων φυτών τα οποία επιδρούν στη διάθεση των ανθρώπων τροποποιώντας την προς το θετικό οπότε βοηθούν έτσι στην αποκατάσταση της υγείας. Ο E. Bach ανακάλυψε 38 ιάματα που καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος των συνηθισμένων αρνητικών διαθέσεων.
Ελεύθερη είσοδος
Παρασκευή 18/6 έως Κυριακή 20/6
Σεμινάριο Osho Tibetan Pulsing με τη Νίτυα Γεωργοπούλου.
Σ’ αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες δουλεύουν με τη βιοηλεκτρική τους ενέργεια, με σκοπό να ξυπνήσουν και να συνδεθούν ξανά με την εσωτερική τους ζωτικότητα, έτσι ώστε να μεταμορφώσουν την ανία ή τη χαμηλή ενέργεια (σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο) σε φως και ζωή.
Ώρα διεξαγωγής:18.00 έως 21.00, 10.00 έως 20.00 | Ώρα άφιξης 17.30
Κόστος συμμετοχής 140 ευρώ
Σάββατο 26/6 & Κυριακή 27/6
Διήμερο Σεμινάριο Yoga The Four Elements, με την Μπέση Τρίγκα.
Γη και Νερό – Δημιουργείται μια πραγματική σύνδεση με τη Γη, πέρα από το yoga-mat. Οι όρθιες ασάνες δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως μπορεί κανείς να βρει την ισορροποία στη ζωή. Μέσα από το νερό (τη ρευστότητα) όλα τα στοιχεία συντονίζονται για να δημιουργήσουν την ύψιστη ροή, που αντλεί την έμπνευσή της από το θείο. Τα δύο στοιχεία ενώνονται και δημιουργούν μια καταπληκτική ενεργειακή ροή.
Φωτιά και Αέρας – Στην αρχή -και κατά τη διάρκεια όλου του σεμιναρίου- χρησιμοποιούνται τεχνικές αναπνοής, ώστε να γίνουν κατανοητές οι δονήσεις και η έκταση που δίνει ο αέρας στο σώμα μας. Η γιόγκα που βασίζεται στη Vinyasa, σε συνδυασμό με την Pranayama (τεχνικές αναπνοής), προσφέρουν στους συμμετέχοντες δημιουργικούς τρόπους προκειμένου να χτίσουν και να διατηρήσουν την εσωτερική τους φωτιά.
Ώρα διεξαγωής 17.30 έως 20.30 | Ώρα άφιξης 17.00
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ για 1 μέρα & 50 ευρώ για 2 μέρες
Essence Human Space, Παλλάδος 32 / Πλατεία Ηρώων, Ψυρρή, τηλ. 210 3229 041 / 210 3229780, http://www.essencehumanspace.gr/index.html
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας