Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του
αμυντικού χαφ, ωστόσο, όσο η υπόθεση του Σενεγαλέζου άσου της Πόρτσμουθ
δεν κλείνει, τόσο από πλευράς «Ενωσης» εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Μια
εξ αυτών είναι και του Σάνι Καϊτά.
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο, όσο η υπόθεση του Σενεγαλέζου άσου της Πόρτσμουθ δεν κλείνει, τόσο από πλευράς Ενωσης εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Μια εξ αυτών είναι και του Σάνι Καϊτά.
Ο διεθνής Νιγηριανός άσος, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής (έπαιξε κόντρα στην Αργεντική και την Πέμπτη θα παίξει κόντρα στην Εθνική μας), είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του για το Μουντιάλ και ανήκει στην Μονακό, με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ωστόσο, την περασμένη περίοδο και από τα μέσα της, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ρωσική Αλάνια Βλαντικαβκάζ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στους Μονεγάσκους.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να γνωρίζει για την εν λόγω περίπτωση, όμως στην Ενωση δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με το συγκεκριμένο θέμα, αφού ακόμα βρίσκονται σε αναμονή για τον Ντιόπ, καθώς παραμένει η πρώτη επιλογή.
Αναφορικά με την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (18/6) θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα, με τους μάνατζερ που εμπλέκονται στη μεταγραφή του αργεντίνου να αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η επίσημη πρόταση ύψους 3,2 εκατ. από την Ανζχί.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών