
Από κόσκινο και τα 21 τηλέφωνα του Μιχάλη Χριστοφοράκου
Στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών έχουν μπει οι 21 τηλεφωνικές συσκευές, ασύρματες και φορητές, που βρήκαν στο γραφείο του πρώην ισχυρού άντρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου στην τελευταία έφοδο που έκαναν οι εφέτες- ανακριτές οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των μαύρων ταμείων της γερμανικής εταιρείας.
Στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών έχουν μπει 21 τηλεφωνικές συσκευές, ασύρματες και φορητές, που βρήκαν στο γραφείο του πρώην ισχυρού άντρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου στην τελευταία έφοδο που έκαναν οι εφέτες- ανακριτές οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των μαύρων ταμείων της γερμανικής εταιρείας.
Τα τηλέφωνα αυτά, σύμφωνα με «Τα Νέα», παρέμεναν εκτός λειτουργίας στα γραφεία της Siemens, καθώς δεν είχαν κατασχεθεί σε προηγούμενα στάδια της δικαστικής έρευνας.
Οι εφέτες- ανακριτές για τη διερεύνηση του νέου αποδεικτικού στοιχείου, άμεσα θα εκδώσουν διάταξη για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα επιχειρήσουν να σπάσουν τους κωδικούς, αναζητώντας την ταυτότητα των συνομιλητών του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Στα εργαστήρια του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα σταλούν ο σκληρός δίσκος που κατασχέθηκε στο γραφείο της πρώην γραμματέως του κ.Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου, αλλά και ένας φορητός υπολογιστής που ανήκε στο πάλαι ποτέ αφεντικό της Siemens στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον αέρα το Ελλάδα–Ιταλία!
- Η Alter Ego Media στηρίζει τα Panathēnea 2026
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»


