Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την υπόθεση των σκανδάλων
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Siemens. «Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν επιχειρεί να παραστήσει τον εισαγγελέα της δημόσιας ζωής και να στήσει τη ΝΔ στον τοίχο. Τώρα βλέπει τα σκάνδαλα ότι σκάνε στην αυλή του» τόνισε ο Π.Παναγιωτόπουλος.
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Siemens.
«Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν επιχειρεί να παραστήσει τον εισαγγελέα της δημόσιας ζωής και να στήσει τη ΝΔ στον τοίχο. Τώρα βλέπει τα σκάνδαλα ότι σκάνε στην αυλή του» τόνισε ο Π.Παναγιωτόπουλος.
«Να αφήσουν την εισαγγελική τήβεννο που κάποιοι αυθαίρετα φόρεσαν» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως αν κάποιοι παραβίασαν τον όρκο τους και έβαλαν το χέρι στο δημόσιο κορβανά «να τους κοπεί το χέρι».
Επανέλαβε επίσης τη δήλωση του Τ.Νεράτζη ότι πρέπει να τα μάθουμε πού πήγαν οι μίζες των 100 εκατ. ευρώ, ενώ σε ό,τι αφορά την κλήση ή μη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Εξεταστική, είπε ότι αφορά τα μέλη της Επιτροπής και το ποιος θα πάει δεν το αποφασίζουν τα κόμματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Καρλοβάρσκο στο «Μ. Μερκούρη»
- Όσο οι Ευρωπαίοι μιλάνε στο Νταβός, ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από το ΝΑΤΟ
- Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
