Ο Σταμάτης έφυγε! Η Έρρικα, η Ματθίλδη και η Ευγενία συνεχίζουν
Η Ματθίλδη συγκινήθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε η κόρη της που της τραγούδησε το «Happy Birthday” με τη συνοδεία του συζύγου της που έπαιξε σαξόφωνο. Στο τέλος της βραδιάς απέναντι από τη Ζέτα ως υποψήφιοι για αποχώρηση στάθηκαν η Ευγενία με τον Ηλία και ο Σταμάτης με την Έφη.
Ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Έφη Γιανναράκη δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό και αποχαιρέτησαν το show ύστερα από μια συνολικά, εξαιρετική εμφάνιση!
Το πλατό του Dancing with the stars ομόρφυναν οι 25 φιναλίστ του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου, αλλά και η Πατρίτσια Περιστέρη – Μίλικ που ήρθε να χειροκροτήσει τους φίλους της.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι ψηφίζοντας το αγαπημένο μας αστέρι στο “Dancing with Stars“ συμβάλλουμε σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδος και «Κάνε-μια-Ευχή» Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω

